KÖZLEMÉNY KÖRNYEZETVÉDELMI HATÓSÁGI ELJÁRÁS VONATKOZÁSÁBAN

Tisztelt Lakosság!

A környezetvédelmi hatóságként eljáró Baranya Vármegyei Kormányhivatal a HHE DrávaP Koncessziós Kft. (1026 Budapest, Pasaréti út 46. részére környezethasználati engedélyt (továbbiakban: Engedély) adott.

A HHE DrávaP Koncessziós Kft. (1026 Budapest, Pasaréti út 46.; a továbbiakban: Környezethasználó) meghatalmazása alapján az Eco- Green Környezetvédelmi és Innovációs Kft. (1038 Budapest, Gyöngyvirág utca 31; továbbiakban: Tervező) 2023. augusztus 7. napján előzetes vizsgálati eljárás lefolytatása iránti kérelmet nyújtott be a területi környezetvédelmi hatóságként eljáró Baranya Vármegyei Kormányhivatalhoz (továbbiakban: Baranya Vármegyei Kormányhivatalhoz). A Tervező a kérelemhez mellékelte az általa 2023. évben összeállított előzetes vizsgálati dokumentációt (továbbiakban: Dokumentáció).

A Baranya Vármegyei Kormányhivatal a kérelmet és mellékleteinek elektronikus úton is közzétette. Az elektronikus úton is közzétett kérelem és mellékleteinek helye, valamint a közlemény teljes terjedelmében az alábbi linken olvasható: KÖZLEMÉNY.

A Közleményben foglalt környezetvédelmi eljárás vonatkozásában további információért keressék bizalommal a Sellyei Közös Önkormányzati Hivatal munkatársát, Hoffmann Péternét a 06 73/580-900 14-es melléken, avagy a hoffmanne[at]sellye[dot]hu elektronikus elérhetőségen.