KÖZLEMÉNY KÖRNYEZETVÉDELMI HATÓSÁGI ELJÁRÁS VONATKOZÁSÁBAN

Tisztelt Lakosság!

Az AGROKÉMIA Sellye Zrt. (7960 Sellye, Sósvertikei út, Pf.:5.;. a továbbiakban: Környezethasználó) meghatalmazása alapján JUHÁSZ Környezetvédelmi Kft. (7666 Pogány, Rozmaring u. 4.) 2023. augusztus 21. napján engedély módosítás iránti kérelmet nyújtott be a területi környezetvédelmi hatóságként eljáró Baranya Vármegyei Kormányhivatalhoz (továbbiakban: Baranya Vármegyei Kormányhivatalhoz). A kérelemhez mellékelte az általa összeállított dokumentációt (továbbiakban: Dokumentáció).

A Környezetvédelmi és Természetvédelmi Hatóság a kérelmet és mellékleteit elektronikus úton is közzétette. Az elektronikus úton is közzétett kérelem és mellékleteinek helye, valamint a közlemény teljes terjedelmében az alábbi linken olvasható: KÖZLEMÉNY.

A Közleményben foglalt környezetvédelmi eljárás vonatkozásában további információért keressék bizalommal a Sellyei Közös Önkormányzati Hivatal munkatársát, Hoffmann Péternét a 06 73/580-900 14-es melléken, avagy a hoffmanne[at]sellye[dot]hu elektronikus elérhetőségen.