ELKÉSZÜLT SELLYE A TELEPÜLÉSKÉPI ARCULATI KÉZIKÖNYV VÉLEMÉNYEZÉSI ANYAGA

Tájékoztatjuk az érdeklődőket és az érintett partnereket, hogy elkészült  Sellye Településképi Arculati Kézikönyvének (TAK) ún. véleményezési dokumentációja.

Az Önkormányzat – a teljes körű nyilvánosság biztosításának érdekében – a dokumentációt elérhetővé tette a www.sellye.hu honlapon, és ügyfélfogadási időben a Sellyei Közös Önkormányzati Hivatal Építési és Városüzemeltetési Osztályán megtekinthető.

Tájékoztatom továbbá Önöket arról is, hogy a Településképi Arculati Kézikönyv megalkotásának véleményezési szakaszában, az Önkormányzat lakossági fórumot tart. A dokumentáció az alábbi linkre kattintással tölthető le: http://sellye.hu/HUN~/dokumentumtar.html:betoltes=4f8b8,megnevezes=Telepuleskepi+Arculati+Kezikonyv

A lakossági fórum időpontja:

2017. december 4. (hétfő) 15:30 óra, helyszín: Ormánsági Közösségi Ház
(7960 Sellye, Mátyás király utca 53.)

A készülő kézikönyvvel kapcsolatban írásos javaslatot tehet vagy véleményt nyilváníthat az az alábbiak szerint:

Sellye Város Önkormányzat Képviselő –Testületének a Településfejlesztési és településrendezéssel összefüggő Partnerségi Egyeztetési Szabályairól Szóló 8/2017. (V.29.) számú önkormányzati rendeletben meghatározott partnerek a városi honlapról (www.sellye.hu) letölthető vagy a Sellyei Közös Önkormányzati Hivatal Építési és Városüzemeltetési Osztályán átvehető partneri adatlap kitöltésével bejelentkezhetnek a véleményezési eljárásba és közölhetik írásos észrevételeiket, javaslataikat, véleményeiket.

A kitöltött partneri adatlapot Sellyei Közös Önkormányzati Hivatal Építési és Városüzemeltetési Osztály (7960 Sellye, Dózsa György u.1.) címére vagy az evo@sellye.hu elektronikus levélcímre szíveskedjenek megküldeni.

A vélemények beérkezési határideje: 2017. december 12.

Tisztelettel:

Nagy Attila sk.
Sellye Város Polgármestere

Dokumentumok:

Rendezés:
  • Elozetes_tajekoztato_lakossagi_forum.pdf (pdf)
  • 2017-11-27 11:44:34
  • 214 kb
  • Előzetes tájékoztató a településképi arculati kézikönyv és településképi rendelet készítéséről, és az ezzel kapcsolatban tartandó lakossági fórumról (archív)
  • Partnerségi adatlap (docx)
  • 2017-06-07 13:00:35
  • 12 kb
  • 1. melléklet a 8/2017. (V.29.) önkormányzati rendelethez