Petra Vendégház

 

Bemutatkozás

Ha csendre, nyugalomra és kikapcsolódásra vágynak, látogassanak el hozzánk! Sellyén, kellemes környezetben álló családi házunkban egész évben várjuk a pihenni és túrázni vágyókat. A ház különálló lakrészeiben három szoba összesen 8 személyre, wc, tusoló, televízió és mikrohullámú sütő áll a vendégek rendelkezésére. A tágas udvaron terasz, pihenőkert, szalonnasütő és kerti tó található. A vendégháznál lehetőséget biztosítunk kerékpárbérlésre is.

Cím: 7960 Sellye , Vár utca 4.
Tel: +36/30/262-59-50, +36/20/946-28-35
E-mail: petravendeghaz@citromail.hu
Web: www.petravendeghaz.com
Üzemeltető: Simon JózsefnéHársfa Camping

 

Bemutatkozás

A Hársfa Camping és Üdülőtelep ideális szálláshely mindazok számára, akik Sellyén és környékén kívánnak néhány kellemes napot eltölteni. Sátorhelyül szolgáló füves területének nagysága, a zárt parkoló és kerékpártároló, valamint az értékmegőrző a vendégek nyugalmát hivatottak biztosítani, villanytűzhellyel, mosogatóval szerelt konyhája, a tágas és kulturált vizesblokk pedig (külön helységgel mozgássérültek számára) a kényelmet és tisztaságot szolgálja. A kemping területe sík, talaja füves, az utak, parkolók, lakókocsi beállók zúzottkővel borítottak, különösebb terepakadály nem található. Lakókocsik áramszedési lehetősége kiépített. A hársfák árnyában 4 főt befogadó apartman házzal (konyha, fürdőszoba, étkező, hűtő, nappali, stb.) várjuk a pihenni vágyókat. Zöld környezetben 60-80 főt befogadó filagória, melynek végében búbos kemence áll rendelkezésre a vendégeink számára. A kemping területére kutya, macska természetesen a többi vendég nyugalmának szavatolása mellett bevihető. Ha kedve támadna barangolni az ezer szépséget rejtő Ormánságban, kölcsönözzön nálunk kerékpárt, vagy tartson velünk egy kis, különösen a gyermekeknek örök élményt jelentő túrázásra! Szeretettel várjuk, legyen a vendégünk!

Cím: Sellye, Fürdő út 101.
Üzemeltető: Bozó Sándor, +36/30/436-81-40; Fax: +36/73/480-146
Gázsity Iván: +36/30/436-81-43; Fax: +3673/480-409
E-mail: info@harsfacamping.hu
Web: www.harsfacamping.huSziget Panzió

 

Bemutatkozás

A Sziget Panzió és Étterem Sellyén, a Drávától csupán 5 km-re, gyönyörű, hangulatos környezetben, tóparton található.

Kiváló ételspecialitásokkal, minőségi borainkkal, tradicionális magyar vendégszeretettel várják vendégeiket, akár pihenésre vágynak, akár vadászat, halászat szándékával érkeznek. A panzió 11 db két- és háromágyas, igényesen berendezett szobával rendelkezik (tusoló, TV, rádió) 30 férőhelyes szállás szolgálja vendégeink kényelmét. 80 fős tágas, világos éttermünk a családi vendéglátás baráti hangulatát idézi.

A grill kerthelyiségben parázson sült ételeket kínálunk, és kívánságra szabadtéri bográcsételeket is készítünk. Csoportok részére kedvezmény, drinkbár, étterem, büféreggeli, horgászat, Internet hozzáférés, kávézó, kerékpározás, lovaglás, lovas kocsikázás, nemdohányzó szobák, rádió a szobában, sátorhelyek, söröző, szolárium, TV a szobában, zárt parkoló, zuhanyozós szobák, üdülési csekk elfogadás. A panzió rendelkezik medencével illetve egy saját tóval, mely csónakázásra és horgászatra is kiválóan alkalmas. Tábortűz, labdajátékok, séta, kirándulás, szabadtéri sütés-főzés, saját lovainkon lovaglási lehetőség, ill. sétakocsikázás szolgálja a kikapcsolódást.

Elérhetőségek
7960 Sellye, Nagysziget u. 54.
Tel.: +36/73/480-134 és +36/30/680-10-20
Fax: +36/73/480-134
E-mail: naszigskft@gmail.com
Web: www.szallasinfo.hu/sziget_panzio


 

FVM DASZK Szakiskola Kollégiumai


Leány kollégium


Cím: 7960 Sellye, Zrínyi Miklós u.2.
Kontakt: Barics Radován
Tel: +36/20/580-39-59, férőhely: 60 fő részére, 2-3-4 ágyas szobákban