Carolina Presszó


Bemutatkozás

Az Carolnia presszó a téli időszakban egy belső helyiséggel üzemel, amely kb. 30 ember befogadására alkalmas. A nyári évadban - a fedett terasszal együtt - 40-50 vendég egyidejű kiszolgálására is képes. A hideg, meleg italok mellett fagylalt színesíti a kínálatot. Igény szerint étkeztetés is megoldható, amelyhez előrendelés szükséges. A presszóban biliárdasztal, csocsó és darts is a vendégek rendelkezésére áll.

Üzemeltető: Kovács Csaba
Cím: 7960 Sellye, Carolina tér 2.
Üzletvezető: Kovács Csaba
Telefon: +36/30/348-21-71
Mail: koke8@freemail.hu
 Pizzéria Étterem

 

Bemutatkozás

A város főutcája mellett található Pizzéria étterem egy dohányzó, illetve nem dohányzó helyiséggel üzemel. A két terem befogadóképessége kb. 80 fő, egyaránt alkalmas csoportok fogadására, családi ünnepségek lebonyolítására, illetve egyéni étkeztetésre is. A pizzákon kívül készételek és frissensültek is megtalálhatóak a kínálatban. Menüztetést vállalunk.

Üzemeltető: Czerpán Kft.
Cím: Sellye, Batthyány utca 16.
Telefon: +36/(30)605-33-38
Üzletvezető: Czerpán Anette
E-mail: c.anett@citromail.hu
 Ormánság Étterem

 

Bemutatkozás

A hét minden napján meleg ételekkel és frissítő italokkal várjuk kedves vendégeinket! Éttermünkben igény szerint rendezvények lebonyolítását is vállaljuk! Menü igénylésére is van lehetőség. A rendeléseket a tárgynapot megelőző héten kell leadni és kifizetni.

Cím: 7960 Sellye, Mátyás Király u. 72.
Telefon: +36/30/901-1175
Üzletvezető: Kovácsevics József
E-mail: borostyan.sellye@gmail.com
 


 

Pagony Vendéglő

 

Bemutatkozás

A vendéglő az 1960-as években épült, és Strand vendéglő volt a neve. Nagyon kedvelt kiskocsmaként üzemelt, nyaranta diszkók és báloknak adott helyet. Az épülethez kisebb hozzátoldások történtek ugyan az elmúlt évtizedek alatt, de sajnos a hanyag gazdáknak köszönhetően teljesen lepusztult. (galéria) 2010. februárban új gazdára lelt, majd 2010 áprilistól-júniusáig teljes felújításon esett át a vendéglő. Ez év június 19-én végre teljesen új arculattal, magyaros jelleggel, minőségibb szolgáltatást tud nyújtani vendégeinek és hivatalosan is melegkonyhás vendéglőként üzemelhet. A vendéglő közvetlenül a Termálfürdő és a focipálya szomszédságában helyezkedik el. A vendéglő udvarán egy közel 200 fő befogadására alkalmas faszerkezetes filagória áll, ami nagyobb rendezvények helyszíne télen-nyáron. Ideális helyszínt kínálunk esküvői, baráti-, családi összejövetelek, üzleti megbeszélések, vállalati rendezvények számára egyaránt.
Ingyenes szolgáltatás: projektor, vetítővászon, hangosítás

Cím: 7960 Sellye, Fürdő u. 45.
Tel: +36/(20) 562 44-82
E-mail: pagony.vendeglo.7@facebook.com

 


 

Tamás báttya Kunyhója


Bemutatkozás

Kellemes, környezetben,remek árak mellett darts, tv, időszakonként projektoros vetítés várja a sportkocsma kedvelőit. A belső és külső(időszakonként fedett)terasz 60-70 fő befogadására képes.

Cím: 7960 Sellye, Édesanyák u. 28/a
Üzletvezető: Vörös Tamás